Kit keresünk? Miért érdekes ez a lehetőség számodra?

Miért lehet ez érdekes SZÁMODRA?

Most lehet, hogy legyintesz, és azt mondod, hogy az értékesítést nem neked találták ki. Elárulunk egy titkot: valaha mi is pont így éreztünk. De azt is tudjuk, hogy sokan - talán Te is - olyan munkahelyeken ülnek, ahol nem érzik jól magukat. Ahol szinte rabságként élik meg a mindennapokat. Az egyetlen dolog, ami ott tartja őket, a fizetés. Miközben azzal is elégedetlenek. Ki vannak szolgáltatva a főnökük hangulatváltozásainak, beleszürkülnek a rutinba és negyven éves korukra elveszítik minden motivációjukat.

Mi más utat választottunk. Mertünk váltani, és nem bántuk meg. Sőt...

Olyan csapathoz érkeztünk, amelyik megosztotta velünk a siker eléréséhez szükséges tudást. Pontos receptet kaptunk, gondos felkészítést, és egy olyan vezetőt, aki mellettünk állt, az első szárnypróbálgatásoktól egészen az első áttörésig. Megértettük, hogy ez is egy szakma, amit meg lehet tanulni. Hogy a befektetett energiák megtérülnek. És azt is, hogy az elérhető bevételeknek itt nincs plafonja.

Kit keresünk?

Nem árulunk zsákbamacskát. Nem lehet akárki csapattag. Mi úgy működünk, mint egy család. És ezt a bensőséges hangulatot mindenképpen meg akarjuk őrizni. Úgyhogy olyanokat keresünk, akik hajlandóak fejlődni, akik hisznek abban, hogy kezükbe vehetik sorsuk irányítását, akik képesek motiváltan megdolgozni saját, virágzó vállalkozásuk felépítésén. A pénzügyi tervezés hivatás. Mi hivatásként űzzük, ezért vagyunk sikeresek benne. Felnézünk a szakma nagy, nemzetközi hírű mestereire és folyamatosan tanulunk tőlük. A megszerzett tudással pedig rendszeresen javítjuk szolgáltatásunk minőségét.

Honnan tudhatjuk, hogy éppen rád van szükségünk?

Egy nemzetközi szinten is elismert holland szakember, Erik Voss, nemrég megmutatott egy fantasztikus tesztet, amely neked is, nekünk is megkönnyíti a dolgunkat. Megtanultuk felvenni és kiértékelni ezt a komplex felmérést. A teszt mindössze félórányi időbefektetéssel rávilágít, hogy ki az, akiből kiváló értékesítő lehet, és ki az, akiből nem. A megszerzett tudást bizalmasan kezeljük, de te mindenképpen nagyon fontos dolgokat tudsz meg magadról. Lehet, hogy a készségeid, erősségeid, adottságaid megmutatják, hogy érdemes karrierváltásban gondolkodnod és kipróbálnod magad a mi piacunkon, hiszen szinte sikerre vagy ítélve. De a teszt akkor is segít téged a továbblépésben, ha tehetséged más utat jelöl ki számodra: ebben az esetben megóvod magad egy felesleges körtől és egy esetleges csalódástól. Egy feltételünk van, méghozzá a középfokú végzettség, a felsőfokú pedig előny!
Nem várjuk, hogy vakon dönts, sőt!
Ismerj meg bennünket, mielőtt csatlakoznál hozzánk:
nézd meg kik vagyunk, hogyan gondolkodunk és hol dolgozunk!

Mi történt volna, ha maradunk a régi munkakörünkben?

Erre hadd válaszoljunk egy rövid történettel.

Két barátról szól. Hívjuk őket mondjuk Tamásnak és Gábornak. Hasonló korúak, hasonló összeget keresnek, mindketten két gyereket nevelnek. És mindketten belefásultak egy kissé a rutinba a munkahelyükön. A hónap eleji munkabér-utalási sms-en kívül már semmi se köti őket a céghez. De a pénz nagy úr: úgy gondolják, hogy a kiégés a munka elkerülhetetlen velejárója, és hogy 35 évesen már ne ugráljon az ember. Meg hogy a munka amolyan szükséges rossz, hiszen meg kell élni valamiből. És hogy okosabb, ha az álmaik helyett a biztonságot választják.

És ekkor a két barát megismerkedik egy új gondolkodásmóddal. Találkoznak egy sikeres értékesítővel, hívjuk mondjuk Péternek. Elegáns, menő autóval jár, fantasztikus helyeken fordult meg, az egzotikus utazásokat ráadásul a teljesítményével nyerte, így fizetnie sem kellett a kalandokért. Tamás merész lépésre szánja el magát: feladja a zsákutca állást és kipróbálja magát Péter munkakörében. Gábor a kiszámítható jövőt választja.

Az első néhány hónapban Tamás keményen dolgozik, sok visszautasítással szembesül, ritkán köt üzletet és kevesebbet is keres, mint a korábbi munkahelyén. Gábor kissé leereszkedően sajnálgatja őt a szokásos esti sörözésük alkalmával.

Körülbelül fél év telik el így. De Tamás nem adja fel, tudja, hogy a tanulás és a tapasztalatszerzés elkerülhetetlen részei a fejlődésének. A hatodik hónap végén már így is annyi szerződést köt, hogy a jutalékai elkezdik meghaladni a korábbi fizetését. A szokásos heti sörözések során így most ő van nyeregben. Annál is inkább, mert Gábor közben új főnököt kap, aki elégedetlen a munkájával és sorozatosan kérdőre vonja őt az irodájában. Gábor igyekszik azzal nyugtatni magát, hogy Tamás sikerei csak átmenetiek, és hogy az ő fizetése legalább biztos. A főnököt meg majdcsak túléli valahogy.

Két évvel később. Tamás egyre kevésbé hasonlít Gáborhoz. Inkább olyan, mint Péter. Elegáns, menő autóval jár, a régi ismerősei szerint megfiatalodott. Tele van energiával és imádja a munkáját. Nemzetközi szemináriumokra jár, sokat van külföldön, jutalom utakon. Tudatosan tervezi a jövőjét és éves átlagban ötször annyit keres, mint alkalmazottként. Minden nap hálát ad azért a húsz másodperc bátorságért, amikor felmondott és új karrierbe kezdett.

És hogy mi lett Gáborral? A folyamatos stressz megtette a hatását. Gábor felszedett jó néhány kilót. Már nem csak egyszer sörözik hetente. Egyre kevésbé hiszi, hogy a cégnél ő fogja túlélni a főnököt. Dühös Tamásra, és azt gondolja, hogy az élet igazságtalan. Elkezd visszaszámolni a nyugdíjig, még akkor is, ha tudja, 25 évet kell rá várnia.

Hogy miért meséltük el ezt a történetet?

Mert értékesítőként, egykori alkalmazottként mindannyian megéltünk valami hasonlót. Gábort persze néha Gabriellának, Tamást Tamarának hívják a történetben, de a lényeg mindig ugyanaz: az nyer, aki mer. A másiknak pedig fáj, ha az idő bebizonyítja, hogy a vélt "biztonsághoz" való ragaszkodás nem feltétlenül vezet boldogsághoz.

Mi váltottunk. És azt javasoljuk, te is fontold meg ezt a lehetőséget!

Nem ajánlanánk ilyen lelkesen, ha számunkra nem ez a szakma hozta volna meg az áttörést. De pontosan tudjuk, hol tartanánk ma, ha annak idején nem hoztuk volna meg azt a fontos döntést. Akkor lehet, hogy ma mi is úgy gondolkodnánk, mint a történetbeli Gábor. A világot (és a főnököt) hibáztatnánk a kudarcainkért, és nem értenénk, hogy más miért él jobban. De mi vállaltuk a tanulást, az átmeneti bizonytalanságot és a befektetett energiánk gyorsan megtérült. Ma már nem úgy gondolunk a munkára, hogy "dolgozni kell menni". Élvezzük azt, amivel foglalkozunk, hiszen mi igazi biztonságot tudunk vinni az ügyfeleink életébe. Bátran ígérhetünk nekik méltó időskort és számottevő anyagi segítséget nem várt események idején, hiszen a világ egyik legnagyobb pénzügyi cége áll mögöttünk, amely mindig teljesíti a szerződéses vállalásait. Bennünket ez örömmel és magabiztossággal tölt el.

És hogy mi benne a legjobb?

Hogy ez a munka nemcsak a pénzről szól. Hanem arról, hogy az ország egyik legmenőbb értékesítői csapatához tartozhatunk. Hogy van, aki megünnepli a sikereinket. Hogy van, aki kézzel fogható ötletekkel segít, ha elakadunk. Hogy folyamatosan fejlődhetünk. Eredményeink lehetővé teszik, hogy a világot járva a legelismertebb szakértőktől tanuljunk. Ez hihetetlen versenyelőny a piacon. Mindig ott vagyunk az Egymillió Dolláros Kerekasztal (MDRT) rendezvényein, legyenek azok Philadelphiában, Vancouverben, New Orleans-ban vagy Torontóban. Szeretünk utazni és a szakmánk lehetővé teszi számunkra, hogy izgalmas helyszínekre jussunk el.

Szeretnénk veled is megosztani ezt a sikert.

Készen állsz? Nincs más dolgod, mint felhívni a +36 70 458 5045 telefonszámot, vagy levelet küldeni a kapcsolati űrlap segítségével. Mi felvesszük veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk egy személyes találkozáshoz. Kitöltöd a tesztet, amelyet együtt kiértékelünk. Lehet, hogy te vagy az, akit keresünk. Aki a csapatunk új sztárja lehet. Akinek az erősségei és az adottságai azt mutatják, hogy minden megvan benne, ami a mi piacunkon a sikerhez kell.

Semmit sem kockáztatsz.

Akkor is nyersz, ha a teszt esetleg azt mutatja, hogy nem tudunk közös úton elindulni. Mert ebben az esetben is pontos képet kapsz az erősségeidről és a fejlesztendő területeidről. Így aztán megérted, hogyan boldogulhatsz jobban az életben, mint korábban.