Eleged van abból, hogy másoknak dolgozol?
Vállalkoznál, vagy az értékesítés gondolata foglalkoztat?

Mi megtanítunk Téged vállalkozni!

Üdvözlünk a karrierváltás küszöbén!

Jó helyen jársz, ha ismerősek az alábbi gondolatok:

Saját vállalkozáson gondolkozol, de nem mersz belevágni

Ha úgy érzed, hogy elég volt abból, hogy mások mondják meg mit tegyél és hogyan, hogy mások osszák be az idődet, ha úgy érzed, hogy sokkal több van benned annál, mint hogy alkalmazott legyél.

Édesanya vagy és eljött az idő, újra munkába állnál

A világ egyik legcsodálatosabb dolga Édesanyának lenni. De egyszer eljön az idő, amikor újra munkába állnál, vagy munkába kell állnod. Mit szólnál, ha mindezt kötöttségek nélkül tehetnéd meg?

Külföldről térsz haza és nem tudod mihez kezdj, merre indulj

Egyre többen térnek haza a külföldi munkavállalás után és az eltelt idő alatt sok dolog változott itthon is. Ha nem tudod, hogy mihez kezdj, akkor mi segítünk Neked megvalósítani Önmagad!

Velünk új fejezetet nyithatsz a karrieredben!

Amit kínálunk Neked:

Anyagi fejlődés

Stabil alapokra helyezzük a bevételeidet és folyamatos felődést garantálunk, ha betartod az útmutatásunkat.

Te vagy a főnök

Velünk megismered az igazi önmagadat és nem leszel kiszolgáltatva a főnököd szeszélyeinek, hangulatának.

Szabad időbeosztás

Szakítunk a kötöttségekkel. Segítünk Neked abban, hogy az idődet is megtanuld beosztani, hogy sikeres és szabad legyél.

Családbarát munka

Munka, amit kismamaként és kisgyermek mellett is tudsz csinálni, a munkát  gyermekneveléshez igazítani és nem fordítva.

Saját bevételek

Idáig másoknak termelted a pénzt, ideje, hogy a magad ura legyél, mi segítünk, hogy hatással legyél a saját bevételeidre.

Megtanulsz vállalkozni

Vállalkozni sem mindenki tud. Mi megtanítunk Téged, hogy hogyan legyél sikeres az üzleti életben, hogyan boldogulj ezen a területen.

Amit mi adunk, az egy pénzre váltható tudás, egy új "szuper képesség".
Mielőtt megnyomod a jelentkezés gombot, kérlek szánj rá 5 percet és olvasd el figyelmesen,
hogy miben és hogyan tudunk Neked segíteni!

Ha valóban a karrierváltáson gondolkozol most, akkor az első lépés a szemléletváltás.

A szemléletváltás első és legfontosabb része, hogy tisztában legyél azzal, hogy a komfortzónád a biztonsági zónád mellett találod és nem azon belül!
A komfortzóndban találsz mindent, ami rutin, megszokás, szürkeség, míg a biztonsági zónád részei az alkotás és az újítás. Ha nem akarsz olyan lenni, mint a "régi szürke generáció", ha tanulni akarsz szüleid hibájából, nem akarsz rutinszerű életet élni, akkor most jó helyen jársz, mert Csapatunk segít Neked megtalálni Önmagadat.

Komfort zóna

  • rutin
  • megszokás
  • szürkeség
komfort-zona

Biztonsági zóna

  • újítás
  • alkotás
  • kilógni a sorból

Siker

"Az egész eddigi életünk arról szólt, hogy összhangot teremtsünk a komfortzónánk és a biztonsági zónánk közt. Megtanultuk, mikor vágjunk neki, mikor forduljunk vissza és miért kerüljük el a veszélyes vizeket."

"Mivel nincs idő, hogy minden döntésünk előtt újra és újra felülbíráljuk a biztonsági zónánkat, egyre inkább csak az ahhoz nagyon hasonló komfortzónánkra koncentrálunk. Abból indulunk ki, ami komfortos, az biztonságos is. A kerítés ami visszatartana minket már rég nincs ott, de mi mégis kellemesen érezzük magunkat a régi határok között."

"A biztonsági zóna elmozdult, a komfortzóna viszont a helyén maradt. Ami eddig a biztonságot jelentette - jól felszerelt iroda, jó nevű főiskola, biztos állás-, többé már nem az."

Az igazán sikeres emberek komfortzónájukat azokhoz a magatartásformákhoz igazítják, amelyek biztonságot nyújtanak számukra.

Mi "ösztöndíjat adunk" Neked egy új életszemlélethez.

A nálunk szerzel tudást később az életed minden területén hasznosítani tudod, még akkor is, ha esetleg az általunk kínált szakmát egyszer elhagyod, tehát Velünk mindenképpen nyerhetsz.

Amit mi adunk, az egy pénzre váltható tudás, egy új "szuper képesség".

Félsz váltani? Nehéz leszámolni a megszokásaiddal?

Még Veled is az előző generációk szürke iskoláinak szürke gondolatait taníttatták meg? Úgy gondolod, hogy kilógni a sorból veszélyes? Gyere el hozzánk és tapasztald meg, hogy kilógni a sorból igenis nyereséggel jár. A Velünk megszerzett tudás alapján rájössz majd, hogy olyan munkád lehet, ami tele van szenvedéllyel és az út, amit mi is járunk egy kaland. Velünk megismerheted:
  • saját magadat
  • az emberek működését és
  • a hatásgyakorlást

Értékesítés

Igen, mi is értékesítünk. Értékesíteni nem ciki, mert ahogy maga a szó is mutatja, ha értékesítesz, akkor valami olyasmit adsz másoknak, ami értéket képvisel, ami már önmagában is értékes.

Tarts Velünk, mert mi olyan tudást adunk át Neked, amit az iskolákban nem tanítanak. Fontos számunkra a biztonságod, ezért nálunk a tanulási időszak alatt is van bevételed.

Kattints az alábbi gombra és lépj velünk kapcsolatba, érdeklődj a részletekről!


És hogy kik is vagyunk mi?

Kik vagyunk?

Mi vagyunk az A50-as csapat! Na jó, ez nagyjából úgy hangzik, mintha valami menő tévésorozatban dolgoznánk. És néha úgy is érezzük magunkat: megdolgoztunk a sikerért és különleges életet élhetünk. Büszkék vagyunk az eredményeinkre, de az is fontossá vált, hogy új csapattagokkal is megoszthassuk mindazt, ami minket kiemelt a szürke hétköznapokból.

Igen, most van itt a lehetőség: új tagok is bekerülhetnek a társaságunkba!

Szóval, kik vagyunk?

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a világ egyik legnagyobb biztosítótársasága, a MetLife áll mögöttünk. Ötven országban vagyunk jelen, mintegy 100 millió ügyfelet szolgálunk ki. Ennek a pénzügyi óriásnak van egy magyarországi leányvállalata, az A50-es igazgatóság is ide tartozik. A biztosítási piacon dolgozunk. Hosszú- hosszú évek óta a legjobb eredményeket hozzuk a cégen belül. Folyamatosan fejlesztjük a csapatunkat: az elmúlt egy évünk megmutatta, hogy érdemes lehetőséget adnunk az újonnan érkezőknek. Fiatal csapatot toboroztunk, akik gyorsan felvették a ritmust és nálunk találták meg a számításukat. Mindannyian büszkék vagyunk az eredményeikre.
Küldd el jelentkezésedet,
írj néhány mondatot magadról!